Aanmelden

Een basisschool kiezen voor je kind is voor veel ouders geen gemakkelijke opdracht.

Een school waar u uw zoon of dochter, normaal gesproken, 8 jaar lang toevertrouwt aan leerkrachten die u op het moment van binnenkomst nog niet kent.

Een school waar uw kind zo’n 1000 uur per jaar leert, speelt, werkt, lacht, vrienden maakt en zichzelf ontwikkelt van kleuter tot puber.

Een goede school begint bij een veilig en vertrouwd gevoel zodra je de voordeur binnen stapt. 

Je thuis voelen op een school betekent voor ons vooral respect hebben voor elkaar, nieuwsgierig zijn naar de ander en open staan voor de mening van een ander.

Wij willen u graag helpen om een goede keuze te kunnen maken.

Wanneer u ons belt om mailt, is een afspraak zo gemaakt, we bieden u graag (natuurlijk geheel vrijblijvend) een rondleiding in ons schoolgebouw aan. Het liefst natuurlijk onder schooltijd, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de sfeer bij ons op school is en hoe wij ons onderwijs vormgeven.

Wij vinden het erg leuk wanneer u uw kind ook meeneemt en mocht uw kind zich in een kleutergroep al op zijn gemak voelen, mag hij of zij tijdens de rondleiding best even blijven spelen.

Tijdens een kop koffie of thee vertelt de directeur u over het onderwijs op onze school en zal zij uw vragen uitgebreid beantwoorden.
Wanneer u dat wilt krijgt u, aan het eind van uw bezoek aan onze school, een inschrijfformulier mee.
U kunt dan thuis nog even rustig nadenken en alle informatie laten bezinken.
Wanneer u kiest voor onze school kunt u het aanmeldformulier ondertekend bij ons op school inleveren. Daarna kunnen wij de definitieve inschrijving doen, u ontvangt daarvan per e-mail een bevestiging.
Uiterlijk 6 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, wordt u door de groepsleerkracht gebeld om een afspraak te maken voor een gesprek. In dit gesprek informeert de leerkracht u over de dagelijkse gang van zaken in de groep.
Uw zoon of dochter krijgt de gelegenheid om eerst enkele dagen of dagdelen (maximaal 5 dagen) kennis te komen maken met de groep en de juf, zodat ze al wat kunnen wennen. Samen met de leerkracht maakt u hiervoor de afspraken.
De dag na de vierde verjaardag is vervolgens de eerste schooldag.

Benieuwd of onze school past bij uw kind?

Maak gerust een afspraak, dat kan via het contactformulier op de website, maar u kunt ook bellen naar de directeur van De Huet, Joanne Lam (0314-391160)

Het aanmeldformulier vindt u ook op deze website, bij ‘Documenten’.